Ulla Tønner

tonner.ulla@gmail.com

+45 61 71 41 70

Jeg er Ulla, og jeg er studerende på Vedfeltinstituttet på fjerde og sidste år. Jeg tager imod studieklienter, hvilket betyder, at du kan få et forløb med mig til reduceret pris: 450 kr pr time.

Jeg er faldet for Vedfelts psykoterapi, fordi det er en positiv og nysgerrig og kreativ tilgang, hvor vi ikke borer efter det, der gør allermest ondt. Man kan arbejde med problemer eller slidte mønstre, der trænger til at blive fornyet. Eller man kan gå ind i en udviklingsproces, fordi man er nysgerrig på sit indre.

I terapilokalet er tiden din, og vi bruger den på lige præcis det, som du har behov for. Jeg vil være aktiv i vores samtale, men jeg fortæller dig ikke, hvad du skal gøre. I stedet foreslår jeg nogle tricks, som vi bruger til at lokke dit ubevidste frem: fx tegning af drømme, fokus på kropsfornemmelser, guidede meditationer. Jeg bemærker, hvordan din krop reagerer, og hvordan den underbygger de emner, vi taler om, sådan at vi sammen kan udforske kroppens vinkel.

I forbindelse med uddannelsen er det påkrævet at jeg går i terapi og i supervision selv. Det giver dig en ekstra kvalitetssikring på din og min samtale. Desuden er jeg naturligvis underlagt tavshedspligt.