Inge Sidenius

+45 24 41 21 36

ingesidenius@gmail.com

Jeg er psykoterapeutstuderende på sidste år på uddannelsen. Derfor tilbyder jeg individuel psykoterapi til reduceret pris, hvor vi kan arbejde gennem samtaleterapi, drømmeanalyse, tegneterapi, kropsopmærksomhed og fysiske kropsoplevelser, visualisering, meditation og afspænding etc.

Psykoterapi kan være en hjælp til dig, der står i en livskrise, har behov for personlig udvikling, er i tvivl om store beslutninger i livet etc. Inden for en tryg ramme og i en omsorgsfuld atmosfære undersøger vi sammen, hvor du har brug for støtte og udvikling, og hvad dine særlige, måske uopdagede ressourcer er.

Jeg er omfattet af tavshedspligt jf. Psykoterapeutforeningens regler. Jeg modtager supervision af Vedfelt Instituttet som led i, at jeg har studieklienter. Min særlige interesser bl.a.: drømmetolkning, tegneterapi, Somatic Experiencing ®, kvindelig udvikling/individuation, samt karakter- og choktraumer.

Pris per session: 400 kr. for 70 minutter. Mulighed for yderligere prisreduktion ved lange forløb.

Ring helt uforpligende og hør nærmere eller for at aftale en tid på 24412136. Hvis jeg ikke er ved telefonen, er du velkommen til at lægge en besked og dit telefonnummer eller skrive en sms, så kontakter jeg dig. Du kan også skrive en e-mail til mig på: ingesidenius@gmail.com

Om mig og min baggrund:

  • Cand. Mag. i litteraturvidenskab og minoritetsstudier
  • Uddannet certificeret naturterapeut