TerapiHuset Psykoterapi Østerbro

TerapiHuset på nettet

TerapiHuset i Horsensgade 18 er en klinik på Østerbro, som i snart 10 år har været ramme om møder, kurser, undervisning og mange mange timer med psykoterapi og personlig udvikling. Folk fortæller at man bare behøver at komme ind for at mærke det omslag i ånden der knytter sig de udviklende processer.

Efter Vedfelt Instituttet har flyttet den primære undervisning til Adelgade hvor der er mere plads, og Instituttet fortrinsvis har supervision og opgavevejledning i TerapiHuset, er det blevet mere tid og rum i kalenderen. Vi har derfor valgt at gå på nettet med vores lille sted.

Det er med en følelse, der grænser til ydmyghed når vi her viser TerapiHusets gruppe af spændende terapeuter og behandlere, der alle i vore øjne virkelig har noget at byde på. Mennesker vi er meget glade og stolte over at have i TerapiHuset. På siden “Terapeuter” kan du se en oversigt over terapeuterne, som er i TerapiHuset. Endvidere er vi specielt glade for at kunne give plads til studerende fra Vedfelt Instituttet. Det er spændende at have ’de unge’ med ombord, med deres iver og åbenhed.

Man mindes tiden hvor man selv begav sig ud i det arbejde der åbner verden for klienter og for en selv. Dejligt at have dem med ombord, og vigtigt at huske at de studerende går i intensiv supervision, og at de udviklende terapeutiske processer ofte finder sted med studerende, der selv er i en rivende udvikling.

Se dig lidt om på siden, der er kurser slået op i kursuskalenderen og meget mere på vej. Skriv dig op til nyhedsbrevet og få besked når der er relevant nyt på tapetet. Her fra skal vi nu blot sige velkommen til alle interesserede der kigger ind udefra og sende en hilsen til dem der har deres gang i TerapiHuset og som er med til at udvikle stedets ånd med netop deres liv og ærinde.